pátek 23. ledna 2015

Únorová cvičební výzva - Leden už je fuč

EDIT: Výzva vytvořena v roce 2015, kvůli obrovskému ohlasu na každý rok aktualizována. Letos stejně jako lednová výzva, naprosto z brusu nový plánek i s novými cvičebními programy.

Milé dívky, ženy, slečny, maminky a skvělé zralé ženy,

všechny máte můj velký obdiv, vydržely jste, a nyní se natěšeně díváte, co jsem připravila na další měsíc. Nebudu lhát, očekávala jsem zájem o lednovou výzvu - přeci jen je to doba předsevzetí a nových začátků ale, že bude zájem takový, to by mě ani ve snu nenapadlo. Svědčí to o tom, že spousta z Vás chce začít něco pro své tělo dělat, a nyní je to zase jen na Vás, jestli budete pokračovat.. :)

Opětovně se setkáme s Jillian, Rebeccou, Cassey, Tiffany. Vezmeme si na pomoc pány Boba, Shauna a nově skupinu lidí Les Mills - jež zbožnuju a taky dvojici z projektu Fitness Blender a v roce 2018 nám tu přibyl i Millionaire Hoy, veselý chlapík a český spolek FitFab Strong. Poznáme několik nových videí a setkáme se i s programem BodyRock.tv.

Pokud byste rádi tabulky na měření na celý rok, nebo třeba plánek na odškrtávání, jak si celý měsíc vedete, zda plníte cvičení, spíte kvalitně, dostatečně pijete atd. tak zde najdete odkazy ke stažení:
TABULKA MĚŘENÍ
KALENDÁŘ TABULKA
Doporučuji také "Deník hubeňoura", který není limitován datumy, ale můžete ho začít vyplnovat jako fitness diář klidně až v červnu.

Pro koho je výzva určena? 

Pro všechny jež pokračují po uplynulé lednové výzvě (Lednová výzva pro začátečníky), pro všechny jež mají za sebou nějaký měsíční program (např. 30DS), ale nebavila je monotónnost cvičení, pro ty, jež už mají trošku s HIIT a podobnými cvičeními podle videí zkušenost, a samozřejmě se může zapojit kdokoliv - nikde přeci není napsáno, že musíte jet v tempu, ale klidně si vybírat, nebo odjet jen kousek (každý pohyb se počítá).. Vždy když nemůžete šlapejte zelí, hlavně se nezastavujte, protože zítra, zítra, to zvládnete zase trochu lépe :)

Samozřejmě byste měly být v dobré fyzické kondici.

Pro ty, jež ke mně zabrousí prvně, tak přesně pro ně, tu bude malá zastávka, kdo je vlastně kdo.

Jillian Michaels - myslím, že netřeba představovat ale přece jen: Oficiální stránky Jillian
Rebecca  Louise- ta nás všechny moooc baví: Oficiální stránka XHiT Daily
Cassey Ho - pilates trošku jinak a zábavněji: Oficiální stránka Cassey Ho - Blogilates
Tiffany Rothe - krásná černoška co nám tvaruje boky: Stránka po česku - seznam jejích videí
Bob Harper - s tím chlapíkem se člověk nadře: Oficiální stránky Boba 

Shaun T - ach - povzdech - au - slzy, ale člověk ho miluje: Oficiální stránky Shauna
FitnessBlender - videa trošku jinak: Oficiální stránky FitnessBlender
Les Mills -  parta skvělých lidí - prvky capueiry, kickboxu a dalších sportů: Oficiální stránky Les Mills
FitFab Strong - dalo by se říci, stále žhavá novinka, více: Program a recenze
Millionaire Hoy - klučina co se toho nebojí: Youtube kanál a recenze

Tak jsem dokončila odkazy na ofiko stránky - kdyby tu byl zdatnější angličtinář než já, může si počíst, poslední dva odkazy v češtině, mimochodem Cassey dělá fantastickou kolekci oblečení - http://www.ogorgeous.com/

A co jsem pro Vás vymyslela tentokráte? Tady to je (níže opět naleznete seznam videí, na jejichž odkaz/název stačí kliknout): Edit: necvičíte celý sloupeček v pondělí, každý řádek je jeden týden)



Co budete potřebovat?

Budete opětovně potřebovat Kariho matku, nějakou tu činku, dobrou náladu, zdravé tělo, vodu. Cvičení jsou opětovně sestavena tak, abyste nepřesahovaly hodinu cvičení, snažila jsem se udělat i volné dny tak aby vycházely na víkend (i když ne vždy se povedlo).

Seznam odkazů - upozornuji, že je možné, že se odkazy ztrácí, jsou mazány atd. - tedy podle názvu případně hledat jiné (především u Jillian, u dalších by neměl být problém). Pokud je někde odkazů více, našla jsem na více místech.

Jillian Michaels
Beginners shred 2lvl JM
Ripped In 1lvl

Beginners shred 3lvl JM

Rebecca Louise
Butt
ABS 2
Cardio
ABS 1
Arms
Core
Legs

Cassey Ho
Legs
Butt
ABS

Tiffany Rothe
Boxer babe
Booty shake

Bob Harper
Beginner workout
Legs

Shaun T.
Total body circuit - rajče
Cardio Alpha - rajče
Lower Focus - rajče


FitnessBlender
Cardio

Bodyrock.tv  
Sexy bikini BodyRock.tv nahradit FitFab Strong (Dance Strong) - smazáno majitelem

Les Mills
Combat kick start 30 - pokud budeme s výzvou pokračovat, ráda bych do budoucna zařadila zábavnější ale mnohem náročnější workouty od téhle party :)

Millionaire Hoy
Home workout lvl 1

FitFab Strong
Veškerá videa, přehledně zde

Tak se těším na Vaše dojmy a zážitky, a jako u minulé výzvy, pokud uvidím zájem, stvořím pokračování. Edit: březnovou výzvu již můžete nalézt, na následující měsíc jí opětovně upravím a aktualizuji.

Anet

5 komentářů:

  1. Děkuju, lednová výzva je parádní. Těším se na únor.

    OdpovědětVymazat
  2. Snad se bude zase pěkně cvičit.. :) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  3. Výzva vypadá pěkně :)
    Všem držím palce! :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Cvičím 9 den jill už podruhé, cvičila jsem ji asi před dvěma lety. Jenomže upřímně mě to moc nebaví už. Pořád to samé. Když pojedu podle tvého plánu, jsou účinky podobné? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc se omlouvám, nevím proč ale komentář mi vběhl do spamů a ty kontroluju opravdu málo... Určitě jsou účinky podobné, jen to je to různorodější, prostě je to pohyb a hodně HIIT, tak se spaluje v podstatě i několik hodin po odcvičení.. :)

      Vymazat