pondělí 23. března 2015

Dubnová cvičební výzva - uvítáme pohyb venku

EDIT: Výzva byla funkční od roku 2015, každý rok aktualizována, nově je výzva pro rok 2018 celá předělaná, renovací proběhl i celý plánek

Krásný den,

taky vás tak hladí sluníčko? Já to prostě miluju, není snad nic lepšího, než to ne až tak žhnoucí, ale příjemně hřejivé sluníčko na kůži. Už aby k nám vtrhlo, že?

Vydržely jste čtvrt roku, devadesát dní je za Vámi a víte co? Ona to není žádná novinka, já jsem ve vás věřila!! Tenhle měsíc jsem si pro vás připravila taky nějaké novinky, tedy půjdeme i běhat, zkusíme jezdit na kole, vyzkoušíme prostě něco, co jsme vždycky chtěly dělat. O mě se tradují přímo romány jak neumím jezdit na kole, nevím, co pořád všichni mají, na kole jezdit umím, to, že mě nikdo neviděl, přeci neznamená, že neumím.. :D Už opomenu, že mi jednou kolo ukradli, neznámo kde, jen si vzpomínám, že to pořád někdo křičel "sedni na kolo, Benátská noc čeká" a pak už jen vím, že jdu blátem, pak vidím někde kelímek a ráno nevím kde je kolo. Ach to mládí.

EDIT 2017: Představte si, že zhruba po 14letech jedu tenhle víkend s kamarádkou na cyklo výlet a uzavřeli jsme s pár lidmi i sázky na to, kolik ujedu, uvítám i vaše tipy. Verdikt: Bylo to něco kolem 45 kilometrů.

Jedu v tom s Vámi.. :)

Možná už vím, proč můj muž pořád říká "hlavně zase nevyprávěj ty svoje stórky, vůbec nejsou vtipný..".. :D
No a co tam tentokráte máme?
Nějaké ty aktivity venku, Zuzku Light si znovu vyzkoušíme, oblíbenou Rebeccu, Shauna, ale tentokráte ne jako cardio ale bude se nám věnovat především s činkami. Zařadíme něco nového a nezapomeneme na Boba. Otestujeme se na něčem z lednové výzvy, zatrsáme si a protáhneme se s jógou. Máte se na co těšit, přibude zase jeden cvičící chlap.

Novinkou budou očistné dny v zeleninové a ovocné formě z 30ti denní výzvy http://www.30tidennivyzva.cz/vyzvy/?vyzva=42

V úplněk (vychází na 16.duben pro rok 2018) tam máme "odlehčený den" a tak v odkaze máte dva návrhy jak ten den pojmout.. :) (pokud bude pokulhávat zobrazení, tiskněte přes zmíněný odkaz)

Tak a informací o trenérech a jejich faceboocích bylo dost, tak zase nějaké nové informace příště a dneska si dáme jen fotografické okénko. (utvořila jsem tedy malou "kouláč" s mistry)

Poznáš je všechny?
Předchozí výzvy naleznete zde: (stačí kliknout)
Lednová výzva
Únorová výzva
Březnová výzva

Nově tam máme pohyb venku, který jste si žádali a který si myslím, bychom měli zařazovat všichni, je přirozenější a určitě Vám na vzduchu bude dělat více radosti. Běháme, pokud začínáme, pomalu a zvesela. Klidně jen rychlejší chůze, anebo jenom chůze a vždy když to na nás přijde, popoběhneme, nebo si pár metrů přidáme.

Edit: Indiánský běh - střídání chůze a běhu.
        Šnečí běh - velmi pomalý, ale plynulý běh.

Brzy bude v rámci 30ti denní výzvy taky běžecké výzva - edit: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2015/03/bezecka-vyzva-je-tady.html

Letos zase zbrusu nový plánek. Ještě vysvětlím, že začínáme v levém horním rohu a jedeme po týdnech a končíme pravým dolním rohem.


Co budete potřebovat?
Klasickou kariho matku, babičku či strýce, nějakou tu činku. Věřím, že z lásky k pohybu už všichni cvičíme s činkami a už jsme vodu z pet lahví nalili do kytek.. :) Vodu, nějaký ten hořčík třeba, abychom doplnily minerály. Moře dobré nálady a botky, případně kolo nebo brusle, to podle toho, jaké činnosti se budete věnovat.  Trošku energie a kvalitního spánku, aby nám ta cesta za hezkým tělem lépe šla. Nezapomínáme na to, že se nemáme přepínat. Tím, že se zrakvíme, nezhubneme, ale můžeme si spíš ublížit, či se přetrénovat a nikdo pak nechce jen ležet raněný, děláme to s láskou. 

Seznam odkazů: (klikni a otvírej - samozřejmostí je, že si můžeš něco přidat anebo ubrat - důležitá je radost) 

Odkazy jsou aktualizovány pro rok 2018

Zuzka Light
Butt and squat 
ZWOW 32 
ZWOW 47 

Bob Harper
ABS 
Beginner 
Ripped Core 

Shaun T
Alpha Cardio 
Ript Circuit 

Rebecca Louise
Arms
Legs
Butt
Cardio
ABS - six pack
Cardio - nebo můžeš zkusit tohle na rozehřátí

XHiT Daily
Muffin top 

FitnessBlender
Cardio 

Millionaire Hoy
15 minut AMRAP w1 

Tiffany Rothe
Booty shaking towel 
Booty shaking 

30ti denní výzva
Záda  
5 minut a spaluju 

Adriene
Joga for beginners 

Less Mils
Core Attack 
Shock Plyo 

FitFab Strong
FitFab Strong - všechna videa

Keaira LaShae
Hip Hop Tabata 

Tak snad se Vám bude cvičit dobře. Omlouvám se Všem, jež mi posílaly nápady na další cvičení ale vždy chci mít vše, co dávám do výzev odcvičené a nějak nebylo v mých silách vyzkoušet vše a ještě víc videí, abych měla z čeho vybírat. Tedy na další měsíc se určitě dočkáte novinek, protože si pečlivě dělám seznámek.

Tak jdeme na věc.
Anet

PS: jsem na Vás strašně pyšná a hrozně moc děkuji za zájem.

Tip: Nedávno probíhala debata o těch nejlepších proteinových palačinkách, najdete je zde: Los proteinovos palačinkos

Zmínila jsem spánek a jeho vliv na hubnutí - více zde: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2016/02/spanek-jeho-vliv-na-hubnuti.html

Žádné komentáře:

Okomentovat