středa 6. prosince 2017

"NA NOHY!"

Krásný den,

pomáhat by měl každý a určitě to každý jeden z nás minimálně jednou za život udělal, pomohli jste s taškou stařence, převedli starého pána po přechodu, pustili těhotnou ženu sednout v tramvaji, podali jste jogurt z vysoké police v obchodě menší ženě, pomohli jste dítěti, když upadlo.

Je pomoc, kterou ani za pomoc nepovažujeme, prostě tak konáme a je nám to přirozené a pak je větší pomoc, kde už můžete figurovat téměř jako hrdina.

Někteří z nás ale potřebují pomoc na vyšší úrovni, musíme se trochu zasnažit a případně pomoci i finančně.

Ani se to nezdá ale já i právě ted pomáhám, dávám vám vědět o možnosti jako pomoci Dominikovi, je to totiž skvělý klučina, a tak nabízím i několik variant jak pomoci nebo potěšit.

Kdo je Dominik? 
Čtrnáctiletý klučina z Bystřice nad Pernštejnem. V květnu 2016 utrpěl těžká zranění při autonehodě, kdy zemřel jeho otec. I přes mnohočetná poranění hlavy, zlomenin obou nohou a ochrnutí pravé strany těla, se Dominikovi podařilo se posadit na invalidní vozík! Je velký bojovník, intenzivně rehabilituje ale jeho stav je stále velmi vážný. Dostat Dominika zpátky "NA NOHY" ale není nereálné, jen potřebuje pomoci a spoustu motivace, a proto se holky ze spolku FreeRun rozhodly, že zapojí co nejvíce lidí aby Dominik neztrácel svou sílu.

Více o projektu FreeRun Helps: https://freerunhelps.com/cs/jak-vse-vzniklo/

Facebookové stránky: https://www.facebook.com/freerunpomaha/ (najdete zde i nějaké ty soutěže a informace o dalších akcích, které už úspěšně proběhli - FreeRun 2017 a FreeRun 2016, což byly charitativní běhy)

Jak můžete Domču nakopnout a pomoci?

Jednoduše, můžete z toho bud něco mít, a to naprosto perfektní tričko (vysoká kvalita materiálu i potisku), které dostanete nejvíc úžasně zabalené s dárečky.

KOUPIT TRIČKO ZDE

Nebo můžete zaslat jen libovolnou částku na účet: 1006995007/2700

Také můžete sdílet článek nebo video: https://www.facebook.com/freerunpomaha/videos/556577551400615/

A pokud i tohle nesplnilo vaše očekávání ve formě pomoci tak prostě vyskočte "NA NOHY!", kupte pohlednici a Domču nakopněte tím, že mu pošlete svou vlastní energii pomocí slov:

Adresa: 
ROSA - denní stacionář
Dominik Kupský
Pod Horou 191
Bystřide nad Pernštejnem
593 01

Jsem hrdá, že můžu pomoci tam kde to má smysl a kde to společně můžeme rozhýbat.

Anet

Žádné komentáře:

Okomentovat