čtvrtek 1. ledna 2015

Insanity max 30 - Shaun T.

A je to tady!!

Dneska začínáme, po projedených prosincích tu máme možnost dát dolů co se do bříška nahromadilo.

Nový diář - poměřeno, nafoceno - zdravě posnídáno a hurááá na věc.


Držte mi palce a pěstičky.. :) O odcvičených workoutech vás budu informovat vždy na konci daného týdne. Těšte se!!

8 komentářů:

  1. Tesim se! A cos snidala? Tak me nepadlo, ze by bylo dobre udelat i nejakou tu rubriku o jidle, me by to celkem zajimalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. No přemýšlím, že udělám určitě něco jako recept týdne.. :) Něco co budu dělat úplně poprvé, možná bych mohla udělat i něco celkově o jídle - nějaké nápady na svačiny atd... Zatím mám v hlavě knížky a recenze na to co čtu, čtu celkem dost.. :D K snídani jsem měla bílý jogurt po dlouhé době - vločky - přidala jsem si do toho od walden farms karamelový sirup - ale mě to prostě nějak neoslovilo, sice chut fajn ale raději mám datlový.. :D Přidala jsem pomeranče a mandarinky a zelený čaj (moje premiéra k snídani jsem čaj nikdy neměla.. :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se taky přidávám, mě by zajímalo co jíš. Já taky říkám, že bych to mohla udělat a hned by bylo hafo inspirace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy normálně jím na Nový rok čočkovou polévku ale letos jsem si jí nedala.... Ani nevím proč - spíš jsem děsně přečočkovaná - měla jsem na ní poslední dobou pořád velkou chut, tak jsem jí jedla a jedla.. Dneska jsem jí jen uvařila maličkou porci aby nám další rok neutekli peníze.. Snídani tedy znáte - pak byla svačinka nějaké ovoce a kešu oříšky, k obědu byla hovězí líčka podle pohlreicha (dělala jsem na Silvestra jako sváteční jídlo a zbylo) s rýží (včera byli s pečenými brambory).. Pak jsem snědla pár kousků cukroví asi 6 co se povalovali na zemi, kluk je upustil.. :D K večeři jsem ted měla listy špenátu, a kuřecí maso se zeleninou co doma byla se sezamovými semínky.. :) K obědu jsme měli také pravé šámpanské - protože jsme ho nebouchli včera večer... No udělám nějaké okénko i s fotkami klidně.. Aspon budeme inspirováány.. :)

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat, kde/jak se dostat k max 30??? Vím, že se u nás (v EU) ještě neprodává, ale s manželem to chceme zkusit. Díky. Jana N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, http://www.beachbody.com/ ale musíš jim napsat - pošlou na dotaz i do EU - je nás víc co už posílali do ČR.. :) Zatím je to tedy pecka až dojedu první týden dám echo jak se co cvičilo a první dojmy..:)

      Vymazat
    2. Děkuji, manžel radí počkat. že za pár měsíců to někdo hodí na uložto.cz. Aspoň se můžeme těšit... Napiš, jaké to je. J.N.

      Vymazat
    3. Už se pomalu objevují i na torentech ale dala bych zatím pozor - pár holek psalo, že to stáhly s virem.

      Vymazat