úterý 10. března 2015

Fitness piknik - bazárek...

EDIT: AKCE PROBĚHLA V ROCE 2015

Vidíte to? Cítíte to?

To slunko vylezlo z obláčků a nyní nás šimrá a nabíjí svou energií.

Na světě je ale víc věc,í co nás nabijÍ a není to jen zelený čaj nebo káva, je to setkávání a poznávání nových lidí.

V rámci skupiny Marri Fit a veškerých spřízněných skupin, jsme se rozhodly udělat Fitness piknik. O co na takové akci půjde?

Akce se bude konat na dvou místech: 
v Brně v Lužáneckém parku s Pepinou Martinou znáte z blogu - NAKONEC ZRUŠENO
v Praze ve Stromovce s Pepinou Anetou znáte odsud.. :D (nééé z toho obrazu vážně ne.. :D)



Snídaně v trávě
Brněnský piknik bude obsahovat především odborné rady v oblasti výživy. Martina jako výživový poradce vám ráda poradí, vše vysvětlí a dá vám jistě i další materiály, případně se s ní domluvíte na sestavení jídelníčku na míru. Také vám představí eshop Bio z Moravy a dobroty jež tam mají, bude ochutnávka sudžuchu, proteinových tyčinek a dalšího.

Pražský piknik bude v rámci pohybu, zacvičíme si společně 20minutovku v rámci hesla "milujeme pohyb". Ukážu vám základy twerku a případně dám informace, kde se tuhle parádu můžete naučit v pohodlí domova (nejsem žádnej mástr ale vše to je hlavně v rámci uvolnění se). Ráda bych vás seznámila s 30ti denní výzvou http://www.30tidennivyzva.cz/, abych vám ukázala, že to není jenom dřepování, co znáte z netu ale ucelený program s jídelníčky a dalším cvičením. Naučím vás správně držet tělo při cvičení, povíme si, jak si pár testy můžete zjistit, jak je na tom váš kloubní preparát. A další...

Co bude náplní obou srazů? 
Seznámení se. Fitness bazárek, aneb vše, co z této oblasti máte doma navíc, přijdte vyměnit, či prodat a koupit. (podmínkou je aby se to týkalo fitness a zdravého životního stylu - tedy ne vaše malé džíny - ty zkuste prodat jinde). Dále diskuze s nejčastějšími dotazy. Občerstvení - na akci by bylo fajn donést vaše zdravé dobroty, tedy navařte, napečte, namixujte, nebo jen přineste trs vína, či jablka.. :) Na akci zajistíme deky. Na památku si v případě zájmu budete moci odnést magnetku. Na akcích se můžou objevit naprosto šokující překvapení (bohužel striptéra si nemůžeme dovolit zaplatit.. :D).
V rámci pikniku se jistě najde i nějaká ta zuřivá reportérka s Canonem, či jiným nebezpečným nástrojem a akci nám zdokumentuje. Tímto reportérkám děkujeme. V případě zájmu bude možné přinést badminton, petanque a další hry. Také se bude rozdávat energie v malých sáčcích, už jí skladujeme pro vás od nás.

Obě akce mají své události:
Praha 16.květen - https://www.facebook.com/events/1562304764054700/
Brno 23.květen- https://www.facebook.com/events/1617823001782829/
(v rámci počasí se může termín posunout na neděli!!!)
Je důležité se přihlásit, abychom věděly s kolika dekami počítat, a případně se přizpůsobily většímu množství lidí.

Informace kde přesně v kterém parku se setkáme, najdete později v události i s vysvětlením jak se k nám dostanete.. :)

Co sebou?
Především dobrou a najásanou náladu, nějaké vecičky, co chcete zbazarovat, nějakou tu pochoutku a vodu, nezapomínáme na pitný režim. Na akci je zakázáno se kabonit, říkat fuj tohle nejím.. :D Komukoliv se posmívat  a další záludnosti. Nikomu nebudeme řezat podpatky, ani mu stahovat sukni.. :D Pokud budete cvičit, a to my jako budeme rádi, když ano - sportovní oblečení.

Kdo může dorazit?
Kdokoliv - vemte klidně psíka (pokud mu nevadí více lidí a nepoleze nám do jídla a další psíci ho neomezují). Případně po zvážení vemte i své děti, berte ale v potaz, že se můžou taky nudit a přímo pro ně program nebude - ačkoliv ratolesti velmi ráda pohlídá moje mamka s tetou.

A to je asi tak všechno, strašně moc se těším na účast, stydím se a bojím se, obávám se, červenám se, rdím se a já nevím, co všechno.. :D Rozhodně si to ale užijeme !!

Podle účasti a případné práce s pořádáním akce si jako pořadatelé vyhrazujeme právo požadovat možnou částku za akci  - jednalo by se o symbolickou částku v hodnotě max 30,-

Anet

Žádné komentáře:

Okomentovat