pondělí 22. června 2015

Červencová cvičební výzva - pojďme bojovat v týmech !

Krásný den,

blog slaví svůj první rok - předčilo to celé mé očekávání, nicméně pořád je to spíš osobnější materiál, ráda bych zahlcovala stránky více svými zážitky, ale zase mám obavy, co vše bych na sebe práskla... :D

Červnová výzva se pomalu blíží ke svému konci, pomalu dáváte info jak se Vám cvičí, co Vám ještě schází, a co už jste splnily.. :) Na začátku vypadalo hodně věcí nesplnitelně ale jak jste si všimly, nebylo to nic strašidelného a co víc, je vidět, že neleníte.. :) (na konci vylosuju z Vašich fotek vyplněné tabulky vítězku další dorbnosti)

O co šlo zde: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2015/05/cervnova-vyzva-ale-uplne-jinak.html

Protože jsem se účastnily s pár holkama jedné výzvy na přirozený pohyb, a velmi se nám líbila, rozhodly jsme se vtísnit takovou beta verzi do červnové výzvy.. :) No a protože to má celkem úspěch, rozhodla jsem se udělat tu letní dovolenkovou ve stejném duchu.

O co tedy jde?


Nejdříve poděkuji Íle, že mi s tím pomáhá a pomůže.. :) Především nám jde o maximální podporu. O motivaci, hecování, o pocit, že dneska dám aspoň kousek, aby měl tým do tabulky zápis.. Ano, budeme bojovat v týmech a tentokráte i o ceny.. :) Automaticky tedy počítám, že se zúčastníte naší události na facebooku, pokud budete mít tým a fungujete mimo fb - můžete mi psát skrz email a my doplníme.. :)

O jaké ceny soutěžíme?
Budou to drobnosti z mé tvorby a případně od kohokoliv kdo se přidá, a rád něco poskytne.. :) A taky něco zdravého.

V čem spočívá výzva?
Jedná se nám především o přirozený pohyb, tedy prioritní je chůze/běh, dále je to kolo a inline brusle, také běžecký pás, rotoped, eliptical. Mimořádně počítáme i hodinové skupinové lekce a cvičení nad 50minut.


Pár pravidel:

Počítá se vše od minimálního počtu km a to je 2,5.

Běh a chůze, rychlochůze - počítáme reálný výkon a počet km. Minimum je 2,5km.

Běžecký pás, rotoped, eliptical, koloběžka a inline brusle - počítáme dělený výkon dvěmi. Minimum pro zapsání je 5km - dělených 2,5km.

Kolo - počítáme dělený výkon třemi. Minimum pro zapsání je 7,5km - dělených 2,5km.

Skupinová lekce, či 50minut cvičení a více - počítáme za 2,5km. Minimum je tedy 50minut.

(vše je cca po dvou měsících zkoumání atd. - zkuste 10km uběhnout, ujet na kole, nebo na rotopedu)

NEPOČÍTÁME CHŮZI PO OBCHODECH, DOBÍHÁNÍ TRAMVAJE, PŮLENÝ POHYB - VŽDY TO MUSÍ BÝT V KUSE.

PŘÍKLAD: RÁNO 2,5KM SVIŽNÁ CHŮZE - VEČER 4,68KM BĚH

V polovině června

Protože ne všichni máme čas pohybovat se denně, tak vytvoříme týmy po 4 kouscích.. Můžou se přidat i chlapy, nemáme nic proti.. :) Každý tým se nám nahlásí, můžou se hlásit i jednotlivci, z kterých později tým složíme.

Pro akci bude vytvořena událost, kam budeme vždy pod daný datum vypisovat své výkony v tomto formátu, např. : BUCHTY - RÁNO 2,5KM SVIŽNÁ CHŮZE - VEČER ELIPTICAL 20KM, DĚLENÝCH 10KM

Jednou týdně budeme tabulku s Vašimi výkony aktualizovat. V červnu se ladily mouchy, a ted bychom už mohly natvrdo do toho vlétnout.. :)

Cíl by měl být překonat především sami sebe.. :) Ale zároveň se třeba honit s kolegou, nebo s celým týmem.. :)

Přidávám taky bonusovou, fungl novou tabulku pro krásnou prdelku.. :)


Stále platí, že budeme dřepovat, nově výpadovat a dělat kliky.. :) Váš úkol tedy je: (spojte to s vrchní výzvou)

2000 dřepů
500 výpadů
200 kliků
Počet je za měsíc - není povinný.. :) Ale našim tělům to neublíží.. :)

Můžete mi dávat postupně vědět o svých týmech (4 lidé - 4 jména a název týmu) - na facebook, či na email. Budeme se moc těšit.. :) V události pak vyhlásíme i losovačku, každý si vylosuje své dva koně s kterými může vytvářet osobní souboje a snažit se překonávat i jednotlivce (pokud bude zájem)

Tak sportu zdar, pohybu zvlášť, zdravé stravě nejvíce... A holky nehladovte, neřešte každé sousto, čím víc kolem sebe koukám, tím víc vidím nezdravé hlídání se, cvičení hraničící s přetrénováním se.. Dejte si jahody, melouna, opalujte se - klidně na dešti, co je komu do toho, co děláte.. :D A tímto zdravím Lenku - moji nejmilejší emailovou dopisovatelku.

Vaše Anet
PS: koupili sme si čičíka, no není krásnej? Charlie Harper, jméno jeho...

Odkaz na událost zde: https://www.facebook.com/events/796483890450600/
Událost je soukromá - vzhledem k tomu, že chceme zachovat "tajnosti" pro zúčastněné. Tedy si mě musíte případně přidat do přátel a pak se můžeme vyhodit.. :D Jinak přátelé mohou zvát své přátele.. :) Nevím proč, ale facebook úplně omezil pohybování nastavením událostí během průběhu, což je škoda.

2 komentáře:

  1. dobrý den, ráda bych se přihlásila, ale bohužel nevím jak, já a jedna moje kamrádka, poradíte mi prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      najdete mě na facebooku https://www.facebook.com/anetka.danisova pokud byste ráda i do události. Jen jsme ted výzvu uzavřely protože máme již 20 týmů - ale pokud byste k sobě našly ještě 2 členy do týmu, tak Vám ještě tým připíšeme.. :) Případně pokud facebook nemáte, tak stačí vždy jednou za týden rozepsat km od každého člena za každý den a poslat mi do emailu - najdete v kontaktech.. :)

      Vymazat