úterý 22. prosince 2015

Six pack? Big pack - One pack - čekáme miminko...

Krásný den,

najednou se mi objevují ve schránkách všeho druhu otázky, proč už necvičím tak intenzivně. Proč už nevznikají nové výzvy a proč jsem se tak nějak stáhla..

Nikam jsem se nestáhla - leda tak na záchod, kde ted trávím opravdu velmi mnoho času a to z prostého důvodu, s manželem jsme se domluvili, že děti už mají tak nějak plné zuby ohraných hraček, a že je na čase jim dát něco neotřelého a zábavného, no a tak jim pořídíme sourozence..

I stalo se, a miminko si už začátkem pátého měsíce hoví v mém pupku, dělá tam pěknej brajgl, co si budeme povídat - nevolnosti jsou na denním pořádku a jediné co jsem poslední dobou schopná, a především ochotná dělat, je chůze a starost o děti které už z lůna odpadly.


Sem tam se projedu lážo plážo na elipticalu, dokonce jsem byla i běhat, cvičím na míči, provozuju jógu a protože nejsem lakomec, tak pro Vás k roku novému chystám těhotenskou mini výzvu - drobné kousky cvičení a plánek na udržení kondičky.. :) Všechny další informace pak přijdou společně s výzvou..

Také udělám něco jako těhotenský deníček, kde zmapuju radosti a strasti těhotenské, u osoby, jež se rozhodla udržovat si svou váhu i po třetím dítku, a tak musí mít nějaký ten základ - nicméně by mi nemohli stále ostatní nosit vagony všeho možného :D

No a až budeme ve finále, ráda se podělím a přijmu další povstalce proti tuku, v boji o krásné tělíčko :)


Tímto Vám Všem přeji krásné Vánoce, bohatého Ježíška a splněné sny..
Anet

3 komentáře:

  1. Jsi ohromná motivace a věřím, že i po třetím dítku bude pro tebe dostat se do formy hračka :-) PS: Já chci sakra taky další...hledá se vhodný tatínek :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však on se někde určitě toulá a pak vleze do cesty jako ten náš :))))

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat