úterý 9. února 2016

MEGA SOUTĚŽ o ceny za více než 15 000

Krásný den,

bububu, taky jste se už při nadpisu lekli? Není třeba, nečeká Vás žádné klikání a odběry za giveaway ale poctivá makačka, fyzická práce, a taky trochu toho pisatelského umění a citu k tomu, popsat to úsilí.

O co jde? 
30ti denní výzva (ne opravdu se nejedná o chybu ale o název) se rozhodla, uspořádat zase jednu luxusní soutěž. Protože i moje maličkost bude trůnit v porotě, troufám si soutěž hodit více do éteru mezi lidi.


Co nebo kdo je 30ti denní výzva (dále jen 30ti)?
30ti jsou ucelené programy jak na cvičení tak na jídelníčky. Najdeš zde nejen cvičení pro začátečníky např. Zahod kila startér, ale také pokročilejší věci jako Zpevni tělo. Dále tě za 30 dní naučíme Twerkovat, pomůžeme ti s cvíčem v těhotenství s Gravid Jógou, naučíme tě stát se Pružnou a pevnou, pokud se chystáš třeba dělat Pole dance. Vyladíme ti trénink a plánek sebou do Fitka, aby sis nemusel připadat jako tydýt k čemu co je a co vlastně dělat. Pomůžeme s jídelníčkem, a to jak s velmi polidštěnými Sach. vlnami, tak také s Vyváženým jídelníčkem (tady najdeš i nákupní seznamy, gramáže, rady a další). Zkrátka a dobře je toho tolik, že bychom tu byli do večera :) Programy jsou i pro muže, vždy jsou na 30 dní - platíš pouze jednou symbolickou částku 119,- a už je to u tebe jednou provždy. Pokud ale hradit nic nechceš, stačí sáhnout do sekce offline výzev, kde je fůra plánků a videí také zadarmo.

Tak tedy máte za sebou proměnu těla na kterou jste opravdu pyšní? At je to třeba velký úbytek kilogramů, nebo jste se z hubeňoura stali svalnatějším a vyrýsovanějším člověkem? Tak v tom případě hledáme právě tebe.

Od kdy do kdy soutěž trvá?
- začátek 8.2.2016
- uzávěrka 15.4.2016
- vyhlášení vítězů do 30.4.2016

Co vše musím splnit abych se mohl/a přidat?
- pokud jsi jel/a jakoukoliv výzvu, nebo jsi právě jejím účastníkem (výzvy najdeš zde: http://www.30tidennivyzva.cz/)
- poslat fotku před proměnou, tedy tvůj start, celá postava
- poslat fotku po ukončení proměny do určeného data, celá postava, zde je důležitý mít někde kolem sebe nápis "30ti denní výzva 2016" (nevkládat nápis až po té pomocí PC)
- napiš příběh čím tě výzva inspirovala, co ti přinesla, jaká byla tvá cesta k pohybu a co tě přimělo začít makat
- velmi důležité je poslat vše emailem s pomocí kterého jste se zaregistrovali do výzvy, a zároven také připsat jakou výzvu máte za sebou
- souhlas s tím, že můžeme fotografie zveřejnit
- nejlépe poslat vše najednou před uzávěrkou soutěže

Co můžeš vyhrát?
- den s vizážistkou Marikou, líčení, česání a profi fotky
- balíček termo oblečení v hodnotě 5000,-
- balíček termo oblečení v hodnotě 2500,-
- balíček doplňků stravy v hodnotě 2500,-
- balíček doplňků stravy v hodnotě 1500,-
- sedací vak v hodnotě 1650,-
- VIP členství na 30ti v hodnotě 1200,-
- VIP členství na 30ti v hodnotě 1200,-
- 500 kreditů na výzvy (zakoupíš 4výzvy)
- 500 kreditů na výzvy (zakoupíš 4výzvy)
- 250 kreditů na výzvy (zakoupíš 2výzvy)
- 250 kreditů na výzvy (zakoupíš 2výzvy)
- voucher na handmade výrobky v hodnotě 100,-
- voucher na handmade výrobky v hodnotě 100,-
- voucher na handmade výrobky v hodnotě 100,-

Pravidla pro to, kdo získá jakou výhru jsou naprosto boží, nejedná se o klasické, první má první výhru, ale kdo získá první místo si vybírá. Tedy pokud prvnímu bude více vyhovovat vzít si sedací vak, je nejvyšší výhra stále k mání pro druhé místo atd.

PODROBNÁ PRAVIDLA, PROSTOR K ZASÍLÁNÍ SVÝCH PROMĚN A VEŠKERÉ DALŠÍ INFORMACE O VÝHRÁCH,  VČETNĚ ODKAZŮ A FOTOGRAFIÍ, NALEZNETE ZDE: http://www.30tidennivyzva.cz/clanky/clanek-mega_soutez_promen_201602

Každý účastník získá fantastickej cvičební kalendář na celý měsíc.

Soutěže se nikdo nemusí bát, já jsem loni touhle dobou vyzvedávala svou výhru za 3.místo z cca 170 účastníků. :) Tedy mě přepadla částečně i trocha té nostalgie.

Co poradím, je fotit se ve stejném prádle (pokud vám ještě jde), změna je pak mnohem výrazněji vidět :) Také se usmívat, úsměv může udělat opravdu obrovský krok.

Závěrem přeji Všem mnoho a mnoho úspěchů a přidávám svou vítěznou proměnu z této soutěže.



Tak jdeméé na toooo.
Anet

PS: MÁŠ ZA SEBOU UŽ PROBĚHLOU PROMĚNU ZA SPOLUÚČASTI VÝZVY? POMOHLI JSME TI K TVÉ VYSNĚNÉ POSTAVĚ? CHTĚL BY SI BÝT SOUČÁSTÍ OBROVSKÉ MOTIVACE PRO OSTATNÍ NA NOVÉM WEBU? NATOČ NÁM KRÁTKÉ VIDEO, (NAPŘ. 1MINUTA) KTERÉ BUDE OBSAHOVAT I TVOU FOTOGRAFII PŘED, BUD TVŮRČÍ A VESELEJ. UDĚLÁŠ NÁM RADOST, MY TĚ I ODMĚNÍME.

PŘÍPADNĚ KONTAKT NAJDEŠ NA STRÁNKÁCH VÝZVY NEBO KONTAKTUJ MNE (sekce kontakty)

Žádné komentáře:

Okomentovat