čtvrtek 29. března 2018

Night run - série těch nejvíc zážitkových běhů

Krásný den,

většina z vás ví, že běhám (často jen na záchod, nebo na tramvaj) ale když se to povede, tak miluju běhání na závodech, ne nějakých atletických, kde by se ozval výstřel a já musela jak prorvaná letět jako vítr, za á, jsem běžec typu chodce a za bé, poslednímu místu moc nefandím.

Proto vyhledávám především zážitkové běhy a také ty, kde vás spojí atmosféra, dojdou s vámi kámošky, které nikdy neběhaly ale chtějí to zkusit, nebo rodiče, protože jim to dáte jako dárek k narozeninám (omlouvám se tati:D).

Night run je série zážitkových běhů s těmi nejvyšperkovanějšími medailemi. A letos například je na hlavní sérii Night run rodinka kočičáků (kocour, kočička a koťátko a mazaná rodinná liška a co víc, organizátoři si připravili krásnou placku, do které můžete tyhle krásné medaile zasadit) Mezi ně patří:


Letošní heslo zní: "STAŇ SE NOČNÍ ŠELMOU."
Night run - tradiční závod na 10km (běží se potmě a s čelovkou)
Avon run - běh na 5km (běží se potmě s čelovkou, tenhle závod se běží za zdravá prsa, za která dlouhodobě bojuje společnost Avon)
Blog run - běh na 5km (stejné podmínky jen pár kousků youtuberek, blogerek)
Zombie run - běh na 5km (běží se potmě s čelovkou v kostýmech, či bez, je to naprosto luxusní podívaná a opravdu zážitková akce - pouze Praha)
Christmas run - běh na 5km (běží se potmě s čelovkou v děsné zimě v prosinci a stejně se najde tolika bláznů)
Neon run - běh na 5km (úžo akce, opět s čelovkou, plná barev, hudby a je to spíše velká párty jak běh, pouze Praha)
Škoda Fit půlmaraton (pouze Plzeň - více info o kategoriích a štafetách, či rodinném běhu zde: http://skodafit.cz/)
Rodinný běh Sberbank Family run - 2,5km (neběží se většinou potmě, je součástí Night run, Avon run)

Dětské běhy Innogy Kids cup - většina závodů má svou dětskou odnož, tam se pak už délka liší dle věků účastníků. Dětský běh mě zvlášt loni potěšil, protože organizátoři byli natolik ochotní, že nám vyšli kompletně vstříc kvůli autistickému synovi a nechali s ním běžet staršího syna z jiné kategorie, i když hrozilo, že mohou někteří rodiče protestovat, aby ten starší nevyhrál. Jejich ochota mě dojala, nikdo se netvářil ve stylu, tak co sem leze, ale maximálně nás podpořili, patří jim obrovský dík.

Z čehož plyne, že organizátorský tým je velmi vstřícný a ochotný. Zázemí závodů je vždy přehledné a nic nechybí (mám zkušenost již ze všech typů závodů).


Zážitkové běhy se konají v několika městech, ty hlavní jako je Night run, Avon run, Rodinný běh a dětský:
Ostrava
Praha
Olomouc
Brno
Hradec Králové
Liberec
Most
České Budějovice

Další závody pak převážně Praha a Christmas run ještě v Olomouci a Ostravě.

Mám tenhle typ závodů ráda převážně i kvůli těm dětem, účastnická medaile je naprosto skvělá motivační věc, náš autík kvůli ní překoná i hrůzu z lidí, dětí, hluku, i když je taková akce pro nás vždy velmi náročná.

Letos mě uvidíte 15.9.2018 minimálně na Avon run #blogrun

Budu se na Vás maximálně těšit a ráda poznám další nové tváře. Veškeré informace a registrace na závody naleznete zde: http://www.night-run.cz/

Něco navíc:
- závody mají ve startovních balíčcích výrobky bez palmového oleje
- každý závod má krásné pestré tématické tričko, které se dá plusově dokoupit. Mrkněte na kolekce, ty starší můžete pořídit za hubičku: http://www.night-run.cz/e-shop.html
- ve startovním balíčku se vždy nachází spoustu překvapení, včetně dárkového tubusu, který si můžete doplatit
- ze startovného jde 100,- na podporu boje proti rakovině prsu, na hlavních závodech vás naučí i samovyšetření, ale probíhá i širší doprovodný program

Anet

Mé předešlé zkušenosti z některých běhů zde:
Christmas run
Night run

Na instagramu naše rodinná zážitková sbírka :)
https://www.instagram.com/p/Bg0Q8kUFOAD/?taken-by=anetka_zdrava_krasna

Instagram závodů: https://www.instagram.com/mynightrun/

Žádné komentáře:

Okomentovat