pondělí 18. srpna 2014

Chris Powell - Vítejte v novém těle - výzva...

Krásný den,

tentokráte jsem se rozhodla nepsat článek až po ukončení výzvy ale vždy bezprostředně po docvičení, aby na textu ulpělo to nadšení a námaha.. :D

Chrise zná spousta žen, bodejt by ne, je to nádhernej kus chlapa, co uvádí pořad Vítejte v novém těle (Extreme makeover weight loss - v originále), reality show najdete jak na youtube v originálním znění tak i zde ve slovenském znění. Společně se svou, podle mého o poznání přísnější ženou, tvoří super fitness pár.



No a pro velký úspěch předešlé výzvy z blogu Maminy Zdeniny jsem se rozhodla navázat na další výzvu a to se samotným Chrisem (v odkazu).

Souhrn co budete potřebovat upřesním na konci až se vypíšu, den po dni, ze svých zážitků. Jdeme na to.

První den:
Přišla jsem na to, že už vím proč jsou z proměn od Chrise lidi tak hubení.. :D Opravdu ze mě lilo, neměla jsem sice sporttester ale myslím, že tepovku jsem měla někde u sousedů.. :D Opravdu svižné cvičení a diváci odpočítávají a ženou vás jak bičem. Vpolovině se mi začala klepat stehna a nohy dostávaly pořádnýho čouda, pak už jsem nedělala super kliky ale cvik "mountain climber". Paráda - zařazuji mezi svá krátká cardia. Protože ale cvičení 9min je samo o sobě krátké, odcvičila jsem si s Rebeccou Luis (těšmě se na další týden na novou recenzi výzvy přímo s ní) Arms s činkami..

Druhý den:
Pánové a dámy dneska mě ale děsně bolí zadek.. :D Ale nelením, courám venku několikrát a modlím se, aby večer tekla voda, přišla havárie a do večera netekla a bez sprchy bych asi po něčem takovém jako včera, nemohla jít prostě spát. Spokojeně kolem 7 večer pouštím kohoutek a na 8 se vrhám na cvíčo. Moc se mi líbí, že je ve cvičení má oblíbená Rachel z proměny, tempo je pomalejší, klidnější, řekla bych, že na rozdíl od prvního videa je hodně pro začátečníky, protahování je supr, po 10 minutách se lehce rozjíždíme a rosí se mi čelo. Chris nabádá ke kontrole tepu na krku a já zjištuji, že mi srdce mlátí jako zběsilé. Video jsem doporučila mamince, nijak obtížné a bez náročného skákání.

Třetí den:
Tak tenhle den mě chytl nějaký bacil - předpokládám, že jsem ho čapla od velmi klimatizovaného staršího syna, který si ho uhnal na dovolené s babi. No snad budu další den v pořádku. Nicméně - dnešek je tedy dnem volným.. :) Několik litrů čaje to jistí a k nabrání síly potřebuju nutně tvarohové borůvkové knedlíky.. (dekoračně s jahodami.. :D)

Čtvrtý den:
Cvičeníčko ze 3 dne, nooo ten chlapík se mi prostě líbí, povzbuzuje, nakopává a jak on vypadá a jak se usmíváá. Téměř nemohu cvičit. :D Líbí se mi jejich energie.

Pátý den:
Opakování prvního dne - stehna prostě děsně moc pálí.. :D A přidávám něco činek..

Šestý den:
Dneska pálí nohy a zadek ale směle jdeme na věc - cvičení s velkým množstvím protažení se hodí.. :)

Sedmý a poslední den:
Opakování třetího dne - lehce náročnější cvičení než druhé video. A protažení opět mraky.

Shrnutí a co budeme potřebovat:
Co tedy ke cvičení budeme potřebovat? Spoustu vůle, na toho chlapa se prostě nedá koukat a cvičit - leda když vás popohání se svou ženou v zádech.. :D Jinak není potřeba nic, krom botek a opět kariho matky, čili obyčejné karimatky.. :) Cvičení se mi líbilo i na volnější tempo, volila bych ve výzvě jiné řazení a to sice: První den bych dala video z druhého dne, druhý den bych dala video ze třetího dne a třetí den bych dala video z prvního dne, pak si myslím, že by tato výzva byla jednou z nejlepších pro naprosté cvičící nováčky ! Takhle se obávám, že možná prvním videem někoho odradí. Ovšem já si toto video zařadím mezi svá krátká cardia před posilování. Chris je prostě boží a je jen obrovská škoda, že není víc dostupných videí online..

V číslech před a po:
Váha 69,9 - 70,4kg
Zadek 100 - 100cm
Pas 83 - 81cm
Boky 98 - 98cm
Prsa 96 - 95cm
Stehna 56 - 56cm
(pas je měřen v oblasti mezi pupíkem a prsy - lehce nad pupíkem)

Pokud Vás o fitness chlapíkovi Chrisovi zajímá víc, čtěte: http://doboje.blogspot.cz/2014/08/chris-powell.html

No a já se na chvilku loučím, jdu nažhavit svaly na výzvu s Rebeccou Louise, na recenzi se můžete těšit zhruba za týden. (plánuji i návštěvu Rebecci až bude cvičit v září na Letné s fotákem)

Aktualizovaná recenze na výzvu s Tiffany Rothe

Anet

2 komentáře:

  1. Ty jo, tak to tě moc obdivuju. Já na to taky koukala, ale možná srabácky jsem si řekla, že tohle by mi momentálně urvalo pumpu, že musim ještě trochu nastřádat fyzičku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Néé určo vyzkoušej, ty dvě cvíča jsou pohodička.. :D Opravdu a cvičí tam "normální" lidé. Na nabrání fyzičky si myslím super, prvnícvíčp vypadá děsivě to ano ale další už néé...

      Vymazat