úterý 23. září 2014

Cvičení pro maminky a můj nový diář...

Krásný den,

uplynulý týden a víkend byl víc než náročný ale taky se stalo něco vyjímečného, naše mímo se konečně prvně po probuzení smálo a neřvalo jako tur.. S mužem jsme si udělali nádherný a hodně intimní večer jako jsme mívali na začátku vztahu a to prosím doma byly děti - jen nám udělaly radost a spaly.. :)

Objednala jsem si skvělý diář pro sportovce, konečně něco pro nás cvoky co rádi škrtáme a vypisujeme a to: http://www.sportdiary.cz/E-SHOP.html?xmlid=779391


Jsem nadšená a v rámci mé hry ve skupině na facebooku jsem vytvořila malinké cvičení pro maminky s dětmi.. :)

No a o největší pecce co mi přistála v mailu napíšu až bude maximálně oficiální.. :) Ale vše jde jako po másle, dokonce jsem muži konečně oznámila, že poběžím Spartan Race a s holkama ve skupině jsme se rozhodly, že uděláme nábor na celý tým a poběžíme ve skupině, jsem nadšená, těším se na cvíčo na Letné s Rebeccou Louise a pak narozeniny kluků u druhé babičky, dneska vymyslím co cvičit dál a myslím si, že život se začíná ubírat krásným směrem... A to jsem málem dělala modelku z řad lidu na sportovní oblečení, jen kdybych nebyla odjetá na víkend pryč.. :)

Přeju Všem aby se vám dařilo minimálně podobně jako mě...

6 komentářů:

  1. Já jsem diářovej úchyl! Takže mi takovýhle věci nesmíš ukazovat, jinak ho budu chtít hned taky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je super.. :D První sportovní co se mi líbí krom těch v aj.. :D

      Vymazat
  2. Každý rok si chci koupit diář. Naštěstí to nikdy neudělám, vydržela bych si tam zapisovat tak 14 dní. I když takový sportovní...

    OdpovědětVymazat
  3. musí to být jako svátek, když si s mužem můžete udělat hezký večer, když máte děti :)
    to cvičení je pěkně udělané a podle toho posledního odstavce si užíváš života, na Rebeccu jsem chtěla jet také, ale nějak jsem to vypustila z hlavy a už je asi pozdě :( se Spartan race držím palce a škoda, že ti nevyšlo to modelkování, to by určitě byla skvělá zkušenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no jen mi kulhá provedení cviků na fotkách - jak používám samospoušt, nestíhám se srovnat, dřep by měla být kolena za špičkama a klik mám moc venku zadek.. :D Na Letné jsem byla, pak dám nějaké fotky - bolelo mě pak vše..:D Jinak moc děkuju, pokouším se života užívat - ono jaký si to uděláš.. :)

      Vymazat