středa 21. října 2015

Listopadová cvičební výzva - i holky tvrdě makaj

EDIT: VÝZVA VYTVOŘENA JIŽ TŘI ROKY ZPĚTNĚ - NOVĚ ALE PŘETVOŘENA PRO ROK 2018.

Krásný den,

tak se nám zase měsíc s měsícem sešel. Sešeřilo se, proběhla změna času, chladno se nám dostává pod kabát, žabky už jsme zazimovali, a tak se na řadu dostává místo kola a bruslí, televizní/počítačová obrazovka a trénink doma.

Zase se trošku vrátíme ke cvíču, bafneme do pacinek činky, vezmeme si k ruce kariho matku a vlítneme do toho rovnýma nohama.. :) Ježíšek klepe na dveře a jistě by potěšilo rozbalit si pod stromečkem nějaký nový kousek oblečení v menší velikosti než rok předešlý.


Potkáme se s Shaunem T., spolkem Les Mills (který známe poslední dobou z Bodybump cvičení s osou + program Les Mills můžete najít také v Holmes Place), Cassey Ho a pálení ve svalech nesmí chybět, velice oblíbené Fit Fab Strong a už to bolí. :) A protože nejste žádní žabaři, pořádně si šlápnete do vosího hnízda se Zuzkou Light.

Co budete potřebovat?
Zdravé tělo, nikdy to nepokoušejte byť jen s náznakem nemoci! Činky a kettlebell (můžete nahradit větší činkou). Tato výzva je určena opravdu pro všechny. Vždy myslete na svou flexibilitu a rozsah. Mějte po ruce vodu, ale nemějte jí plný žaludek - to se pak špatně skáče.

Videa klidně kombinujte dle sebe, jsou dny lehčí, dny obtížnější. Držím vám palce. Pokud cvičit nemůžete, běžte se projít, nahradte během, zkrátka nebudte plánkem svázáni ale myslete na to, že je nás dost, co jsme v tom spolu a má to být hlavně radost.

Jak vypadá plánek? 

Seznam videí podle kterých cvičíme (v případě technických potíží, můžete videa najít na youtube.cz, wrzuta.pl, dailymotion.com, rutube.ru). Na dotazy ohledně toho jak s plánkem pracovat: nahoře na liště máte vypsané dny v týdnu, každý řádek je jeden týden, necvičíte tedy vše v jeden den dle dne ve sloupci.

Bob Harper
Beginners 20min

Shaun T.
Program Focus a veškerá videa - podle popisku v liště najdete názvy

Les Mills
Shock Plyo
Core ABS

Cassey Ho
Butt on Fire
Perfect legs workout

Zuzka Light
Bunny slope w1
Bunny slope w2
Bunny slope w3
ZWOW 32 

FitFab Strong
Zde najdete veškerá videa

Tiffany Rothe
Madla lásky

Těším se na Vaše výsledky.

Anet

ČTĚTE TAKÉ:

CVIČENÍ PRO TĚHULKY: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2016/01/tehotenska-vyzva-fyzicka-i-pro-maminku.html

CVIČENÍ PO PORODU: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2016/08/cviceni-po-porodu-valcujeme-kila.html

CVIČENÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2014/12/lednova-cvicebni-vyzva-pro-zacatecniky.html

CVIČENÍ PRO VYŠŠÍ NADVÁHU (obsahuje odkazy na cvičení pro absolutní začátečníky): http://zdravakrasna.blogspot.cz/2016/03/zacatky-pro-lidi-s-vyssi-nadvahou.html

CVIČENÍ PRO MÍRNĚ POKROČILÉ: http://zdravakrasna.blogspot.cz/2015/02/breznova-cvicebni-vyzva-zenske-vy-jste.html

Žádné komentáře:

Okomentovat