pondělí 6. listopadu 2017

RECENZE - GO 20 i pro začátečníky - Zelená fazolka

Krásný den,

tak mám za sebou další program a opětovně to je jeden z těch, které vás nadchnou, nemusíte u něj trávit hodiny, není náročný na pomůcky a zase i pro nás blbce, co francouzsky umí leda tak líbat a po anglicku pijí čaj.

Jdeme na věc:

PROGRAM GO 20 OD ZELENÉ FAZOLKY
Co obsahuje?

- cvičení na měsíc formou intervalového tréninku (konkrétně 4 týdny)
- svižnou, moderní a aktuální hudbu
- 5 různých tréninků
- modifikace cviků ve vyskakujícím okně
- vysvětlení jednotlivých cviků
- délka jednotlivých tréninků je 25 minut (včetně protažení 5minut)
- rozcvičení, cvičení a protažení
- české komentáře
- plánek
- dokument ke stažení o zlepšení
- 2 volné dny
- vše v češtině
- gong ukončující jednotlivé cviky pro přehlednost

Někteří z vás si všimli, že jsem před nějakou dobou odcvičila program BURN 20, který jsem sama hodnotila jako náročný pro velmi pokročilé cvičence. Nyní tu máme něco, co s trochou snahy zmáknou i začátečníci, a to hlavně díky tomu, že Lenka ukazuje všechny cviky ve zjednodušené verzi a to včetně angličáků, kliků, výpadů a všech cviků, které by vám byť jen trochu mohly dělat problém. Hodí se tedy i pro ty, co nesmí přetěžovat záda a kolena.

Sama vysvětluje, že můžete cvičit bez činek apod. Tedy opravdu není čeho se bát, časově to je pro každého.

Zároven v hlavní předváděné verzi se může nadchnout i pokročilý cvičenec.

CO JE POTŘEBA?
Vždy před videem běží menší malůvka, co je třeba, činky, kariho matka a kdo má, tentokrát využije i kettlebell.

JEDNOTLIVÉ TRÉNINKY

CORE WORKOUT - Cvičíme na bříško a především vnitřní břišní svaly. Cvičení obsahuje rozcvičku cca 4 minuty, dále pak 2 série cviků obě opakujeme 2x, následuje 20 sekund pauza a další 2 série, které opakujeme 2x. V závěru nás čeká 5 minut protažení.
Spáleno cca 220kcal

GO - Dle mého skromného názoru zabírají nohy a jinak bych přirovnala cvičení k takovému svižnějšímu cardiu. Cvičení obsahuje rozcvičku cca 4 minuty, dále pak 2 série cviků obě opakujeme 2x, následuje 20 sekund pauza a další 2 série, které opakujeme 2x. V závěru nás čeká 5 minut protažení.
Spáleno cca 202kcal

UPPER BODY WORKOUT - Pořádné cvičení na ruce, nemusíte se bát přehnaného klikování na zemi, většina se odehrává ve stoje a s činkama a kdo má využije i kettlebell. Cvičení obsahuje rozcvičku cca 4 minuty, dále pak 2 série cviků obě opakujeme 2x, následuje 20 sekund pauza a další 2 série, které opakujeme 2x. V závěru nás čeká 5 minut protažení.
Spáleno cca 187kcal

Aktuální podoba - vyhrála jsem tričko Muscle and Fitness
za příběh měsíce v aktuálním čísle časopisu, příběh se týká
mé proměny ze soutěže DO FORMY.
CARDIO WORKOUT - Cardio jak má být. Cvičení obsahuje rozcvičku cca 4 minuty, dále pak 2 série cviků obě opakujeme 2x, následuje 20 sekund pauza a další 2 série, které opakujeme 2x. V závěru nás čeká 5 minut protažení.
Spáleno cca 239kcal

LOWER BODY WORKOUT - Tenhle název vždy značí dřepy a bolest nohou a i tady to není jinak. Cvičení obsahuje rozcvičku cca 4 minuty, dále pak 2 série cviků obě opakujeme 2x, následuje 20 sekund pauza a další 2 série, které opakujeme 2x. V závěru nás čeká 5 minut protažení.
Spáleno cca 225kcal

Videa naleznete zde: https://www.youtube.com/channel/UCd-ANqcIApKqNUen1fuaxjA

Další informace pak zde: http://www.zelenafazolka.cz/l/g0-20/

Program je opravdu velmi povedený, nic nechybí, nic nepřebývá, vysvětleno vše podrobně a srozumitelně. Za mne od předchozího programu posun jednoznačně vpřed, a protože mám odcvičeny i videa jako CROSS trénink, tak opravdu palec nahoru.

Nezbývá, než abyste se do toho pustili a pokud vám chybí výsledky, tak u mne je to jen udržování a jak už jsem jednou psala, pořád totiž nemůžu najít hranici v jídle, jsem nějaká rozjetá, zajídám únavu a vše táhnu spíše pohybem. A co vy? Taky se obalujete na zimu?

Anet

Žádné komentáře:

Okomentovat