úterý 30. září 2014

Rebecca Louise - reportáž z Letné a můj další odcvičený týden...

Krásný den,

týden utekl jako voda a dneska je to přesně 7 dní, co jsem skončila s výzvou s Jillian Michaels, ovšem jsem se neflákala.

Bylo to hodně náročných 10 dní, začalo to oslavou narozenin mých synů a narození neteře, pokračovalo další oslavou narozenin mých synů, narozenin švagrové a narozenin tchána a skončilo včera svátkem manžela. Dorty už nemůžu ani cítit - rozhodla jsem se, že si dopřeju a že si dám, ovšem mé tělo zareagovalo opuchnutím atd. no a dneska váha předvedla opět číslo 70... Bléééé :D

No nic, ve středu začíná pořádná říjnová brutální výzva a to Marri Fit - říjnová challenge a po prvním červnovém jsem měla fajn výsledky, k nahlédnutí zde . Snad se zadaří a pořádně se vše spálí a posílí...



No a ted k týdnu, kdy jsem si osobně sáhla na Rebeccu a plácla si s ní.

23.9.2014

ZWOW 40 - Zuzka Light - nějak jsem si jí holku oblíbila. Čas 17:02 - doplnující informace mám napsány jen pro sebe.. :)
Spáleno - 273kcal

24.9.2014

ZWOW 25 - Zuzka Light - 18:53 - místo tyče těžší činka - hodně náročný
Spáleno - 316kcal

25.9.2014

Rebecca Louise - huráá, jupí, nastal ten den. Připravena již od rána, odpo chvilku pršelo a byla jsem celkem vyjukaná, ale přehnalo se to. Doma jsem zjistila, že na veřejné cvičení nemám co na sebe a vystrojila jsem se jako hastroš. Hodně komická osoba jak vidíte na fotkách. Vyběhnu ven s kariho matkou, báglem a co se nestane, plnou parou to nacpu do bývalého prezidenta Václava Klause. No hurá, sbírá mě ochranka, co se na mě vrhla jak vosy na med, Vašek se uchechtl s tím, že děvče asi běží za sportem a já přemýšlela, kdy mi kdo naposledy řekl "děvče".

Připravena do boje.. :D
Doběhnu na tramvaj a hurá na Letnou, tam potkávám chlapíky co se mě ptají na fajfku a už panikařím.. :D Sama venku jsem nebyla zhruba rok a půl, těhotenství rizikové a klukovi je rok a nikdo nám zatím nehlídal, tak je to celé pro mě maximální svátek, poletuju jak včelka Mája. Potkávám další panikou zmatená děvčata, kde se akce vlastně koná, počítaly jsme s velkým podiem atd. Pak jedna holčina zjistí, že sraz je u kyvadla, tam přešlapuje pár nervozních cvičenek, no 190 lidí co potvrdilo na FB účast to není ani zdaleka.

Čekáme a Rebecca i s týmem nakluše. Boha - tolik energie chci mít taky! Je jak na pérku. Potřese si s námi rukou, vyptává se na stověžatou Prahu, chce vědět nějaké věci o nás, neuvěřitelně vstřícná a milá osoba. Po chvilce se jdeme mrknout, kam z nás bude cákat pot. Najdeme místo a hned se s jedním z trenérů vybíhá, a že se s ničím nesere a nasadí tempo. No paráda, říkám si, já nikdy nikam neběžela, leda na tramvaj. Moje noční můra, že někam poběžíme, se vyplnila docela rychle. A aby toho nebylo málo, při každém olé, co někdo z "vedení" zahuláká, se dotýkáme země, když doběhneme jsem mokrá. :D Udělá se asi milion výpadů a běží se zpátky stejným směrem. A šup šup kopec dřepů. Napít se, a už na nás čeká další dobrodruh trenér a hned panáky a hluboký dřepy s výskokem, několik sérií po 30 vteřinách. Někoho vidím jak odpadá a sedí a pije. Nooo to bude veselý.


Nastupuje další kousek a po napití, ještě, že nás nechají pít, jedeme panáky křížem a kris kros ve stoje, opět série a opakování po 30 vteřinách, někdo už odpadl úplně. Pak přihopká Rebecca a jede se cvičení na paže, vypadá snadně, jen nějaký máchání ale po asi 3 minutách se ozývají steny, hekání a olé už není nadšené ale spíše bolestné. Slyším jak někdo říká, že mu upadla ramena, no ta svá už necítím vůbec.. :D

Po chvilce slyším od Rebeccy vytoužené "relax" a následuje slovo "plank".. :D Ach néé. Znám její videa s variacemi na plank a je mi ouzko, někdo se ptá, co plank je, někdo odpovídá, že cosi jako most. Nooo nevím.


Plank ale není jen tak nějaký - jsme ve dvou řadách, 30sekund plank, pak poslední v řadě vyběhne, lehne na konec řady a všichni děláme plank do doby než se všichni vystřídají... Noooo.. :D Někdo haleká radostí, že ještě, že nás není těch 190 ale nějakých 30.. :D Pak se vystřídá side plank a pomalu se končí. Rebecca přinesla k prodeji trička ale nemám sebou penízky, jinak celý tým dovoluje se s nimi fotit, ochotně odpovídají na mraky otázek.

Po celou dobu nás všichni hecovali jako nikdy a nikdo, byla jsem nadšená, běhala s mobilem, natáčela, fotila, myslím, že my, co jsme si vyšly, jsme byly maximálně spokojení, poznat jí osobně byl pro mě zážitek... !! Omluvte mé upocení, odění a rudnutí.

Další dny mě brutálně bolely šikmý břišáky - asi, že jsem si druhý den ráno dala navíc 300 kris krosů.. :D A pak byla i sobota príma, smích bolel.
26.9.2014

Gargáno výzva - 23:12
Spáleno - 333kcal

27 - 28.9.2014

Volnííčko a jídlo - uf uf

29.9.2014

Butt & Squat Workout - Only 5 Minutes!  plus série cviků na břicho na zhruba 7min.
Spáleno - 150kcal

Anet

4 komentáře:

  1. Jedu taky výzvu, akorát, že nemám FB a blog, kde si píšu o tom, co právě dělám, nemůžu veřejně zpřístupnit (milion důvodů), budu tě s dovolením sledovat, protože hecování se stejnou výzvou je fajn a ať nejsem jen šmírák, pokud budeš chtít, přidám tě jako uživatele, který má přístup do blogu. Ať se daří!, já to potřebuju znovu jako sůl, taky jsem máma dvou capartů. A děkuju za inspiraci koupit si diář, už jsem si udělala radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no supr, ráda se hecnu, já udělám souhrn co jsem cvičila vždy v neděli - jak jsem byla zvyklá si dělat v tabulkách.. :D Já potřebuju po narozeninách bič jako řemen.. :D

      Vymazat
    2. A já jako bečka, to si budeme notovat :-D přidávám díky

      Vymazat
    3. Máš parádní blog, musím si na něj udělat čas.. :) Spoustu super informací....

      Vymazat